Ofte stilte spørsmål

Selger dere rammer? 
Nei, vi selger ikke rammer. Men til kundene våre anbefaler vi Ikea som har et stort utvalg av rammer som passer til alle våre plakater. Der finner man rammer opp til vårt største format 70x100 cm.
Europris, Clas Olshon og Nille finner dere også rammer til størrelse 50x70cm eller mindre dersom det er nærmeste forhandler for deg. 

Når trenger jeg passpatur? 
Dette er smaksak og veldig individuelt. Er veggen stor kan bildet med plakaten fort se liten ut. Da kan større ramme med passpatur bidra til at bildet ser mer riktig ut på veggen. Er det høyt under taket og dermed større veggflater, kan passpatur bidra til at bildet ikke føles for lite.   

Selger dere bildene på Lerret? 
Vi selger per i dag ikke bildene på lerret, men vi ser gjerne på muligheten om du har et ønske om det!

Hvor lang leveringstid er det? 
Leveringstid er normalt 3-7 virkerdager. Det kan variere litt i fra hvor i landet du bor. 

Jeg har ikke fått bestillingen. Hva gjør jeg?
Sjekk alltid spamfilter i E-posten din om du har fått en hentemelding. For noen hender det at dette skjer.
På hentemeldingen din vil du kanskje også se at det er trykkeriet Skrå som er oppgitt og ikke By Magoll. Så søk også i eposten eller på tlf din etter det navnet. 
Skrå er trykkeriet vi i By Magoll bruker. De printer og sender fortløpende. 

Hvilket papir er plakatene på? 
Papiret som som blir brukt på plakatene er av typen Giclee, 180 g høykvalitets galleripapir med en matt finish. Dette gir en god kvalitet på trykkene som også gjengir fargene i bilde på så lik måte som mulig. 
Her har både trykkeriet og By Magoll på forhånd testet ulike typer papir, eller leverandører og kommet frem til det vi i dag bruker. 

Hvorfor ser fargene på plakaten anderledes ut enn på på de gjorde på telefon, Ipad eller pc-skjermen? 
På grunn av ulike skjerminnstillinger og skjermtyper kan du erfare at fargene på selve plakatene kan unnvike noe fra det du såg på din skjerm. Et tips kan være å sjekke bilde på ulike skjermer før du kjøper hvis tvilen skulle være der. 

Jeg liker motivet på plakaten, men fargene passer ikke. Kan jeg spesialbestille? 
Har du funnet deg en favoritt i nettbutikken, men fargene er feil, kan du sende oss en epost til Post@bymagoll.com eller kontakte oss direkte på instagram @bymagoll eller på facebook siden vår.  
Dette har vi hjulpet kunder med før og gjør det gjerne for deg også. Merk at dette kan påvirke leveringstid. Men vi elsker at dere spør oss om slikt! Så ikke nøl. 

Hvordan vet jeg om plakaten passer til fargene hjemme hos oss? 
Det enkleste svaret på dette er å kontakte oss. Fortell oss hvilke farger du har på veggen og hvilke plakat du ønsker. Vi kan hjelpe deg med en enkel fargeanalyse slik at du ser sammensetningen før du kjøper.  

Jeg ønsker å bestille et privat portrett. Hvordan går jeg frem? 
Her er det forløpig bare å sende oss en e-post til post@bymagoll.com. 
Skriv hva du ønsker, når og hvilken størrelse du ser for deg at bildet skal trykkes på. Legg ved bildet du ønsker portrett av så gjør vi en vurdering om vi kan hjelpe deg eller ikke. Vi lager ikke familieportrett. Prisene vil være være noe høyere siden dette spesialbestilling. 

Hvordan går jeg frem hvis jeg angrer kjøpet? 
Dersom du skulle angre kjøpet har du rett til å returnere produktet. Du kan lese mer om det her.